Firma GREGORINČIĆ d.o.o. , osnovana je 1993. godine kao obrt za prijevoz robe u tuzemnom i međunarodnom prometu. Osnovao ju je sam vlasnik Josip Gregorinčić.

Od dana osnivanja do danas prerasla je u jednu uspješnu tvrtku koja uspješno i kvalitetno obavlja prijevoz robe a što pokazuju rezultati koji se odnose na dugogodišnje poslovne partnere gotovo od samog početka rada, kada je brojila 1 zaposlenog pa sve do danas kada je zaposleno 17 djelatnika.

Moto ove tvrtke je poslovna uspješnost koja se temelji na odgovornosti i ozbiljnosti, i nastojanjima udovoljavanja svih pa i najzahtjevnijih potreba svojih klijenata, kontinuiranim usavršavanjem usluga, kao i nadopunom voznog parka prema potrebama svojih poslovnih domaćih i ino partnera.

Strateški cilj firme je prepoznati želje i očekivanja kupaca u zemlji i inozemstvu i brigom za njih ostvariti što bolje i kvalitetnije usluge prijevoza robe i tereta kako bi kupci bili sigurni da su dobili maksimalnu uslugu koja im je potrebna. Zato je firma uvijek otvorena prema novim inovacijama koje se provode na voznom parku za što bolje i kvalitetnije usluge prijevoze roba sa najvišim evropskim standardima.

Na to upućuje i konstantna dopuna voznog parka novim voznim jedinicama, kojima se gotovo svake godine zamjenjuju stare vozne jedinice koje više nisu adekvatne za prijevoz robe na evropskom tržištu.

Obzirom da je tvrtka okrenuta pretežno inozemnom tržištu, bitno je da se kvaliteta i zahtjevi europskog tržišta poštuju i da smo u tijeku i korak ispred zahtjeva naših kupaca, što ne umanjuje želje domaćih kupaca, već tim više upućuje na ozbiljnost kojom se vodi firma ,a što pokazuje i dosadašnje dugogodišnje uspješno poslovanje.

Firma posjeduje 12 voznih jedinica , od čega su 6 jumbo vozila i 6 mega trailera, a uz to i još 2 specijalna priključna vozila, po svojim visinama, kako bi se što bolje približila željama svojih kupaca. U mogućnosti smo prevoziti teret do visine 3,600 mm pod ceradom.

Cilj je firme da svim svojim kupcima pruži maksimalnu kvalitetu i kvantitetu svojih usluga a to upravo pokazuje brigom za nabavkom takvih i sličnih voznih jedinica.